Helgen

Ja, heladenna  helgen har det varit fullt ös. Lördags hjälpte Thomas mamma och Fluan att flytta till huset. Han stack vid 9 tiden. Vid 9,30 kom Amandas kompis Timmi. Han skulle vara här och leka under dagen, då Conny och Gunilla (Timmis föräldrar) skulle hjälpa till med flytten. Det blev fullt upp med filmtittande, mamma, pappa, barn lekande, ritande och bak av chockladbollar. De hade jätte roligt. Vid 15,30 tiden hade jag stekt upp 25 hamburgare, skurit upp lök och tomat, som vi sedan körde bort med till huset för lite mat till flyttfolket. Där såg det ut precis som det ska vi flyttning :-) Vi var sen hemma vid 18 tiden. Thomas kom sen vid 20 tiden, då var de äntligen färdiga. Efter denna dagen var det landskamp som gällde, Spanien- Sverige, som Sverige förlorade :-(

image4

Amanda och Timmi i fina förkläden!!!

Söndagen, bjöd vi på kalkonmiddag till mamma, Fluan, mina syskon (Johan, Ida, Tim och Andy) Bengt och hans tre barn, Jessica, Linda och Rasmus. Middagen var supergod, Thomas är bäst på att laga mat :-) !!!!! Efterrätten stod jag för, äpplepaj med vaniljsås. Middagen blev jätte lyckad och alla var mätta och belåtna.

Ja det var denna helgen

Maginfluensa

Ja, så var äntligen denna maginfluensaomgång över (förhoppningsvis). Jag som brukar klara mig åkte på det denna gången. Började med Amanda som hade jätte ont i magen i söndags och mådde illa. Kräkte aldrig, men åt inget på två dagar, inte ens godis, men var dålig i magen. Mån kväll var det Alvas tur. Hon kräkte i två tim, sen var kräk över, men hon var mör. Dagen efter sov hon middag i 3,5 tim, sen lade hon sig för natten kl 17 och sov till 8 dagen efter. har hela veckan somnat vid 18 tiden och sovit till ca 8 tiden dagen efter. Tis fm kom Thomas hem från jobbet vid 10.30 och mådde jätte illa, och sprang på toa. På kvällen kom hans kräkning, ett tillfälle, men kräktes 7 gånger, lät som litrar. Sprang på toa var 20 min hela natten fram på fm. Var var ganska urlakad hela onsdagen också började först på tor att pigga på sig lite. Tur för tor middestid, började jag att må illa, min kräkning kom vid 19 tiden. Ett tillfälle, men kräkte 8 gånger.  Inte så kul med en STOR mage och svår foglossning, på knä framför toa.

Jaja, nu är det för hoppningsvis över för denna gången, bara en massa tvätt.........

Astrid Lindgren 100 år!

Idag skulle Astrid Lindgren blivit 100 år och Amanda och Alva har haft stor  fest på dagis idag. Amanda var Pippi och Alva, Elisabeth. Alla barnen på dagis var utklädda i Astrid Lindgren tema och så klart jätte fina. Amanda har sett fram emot denna dagen jätte länge och var helt förkrossad igår när de fick vara hemma pga maginfluensa som hon, Alva och pappa haft här. Men både Alva och Amanda har varit bra nu i två dagar och fick gå idag. Lycka....


image3

Amanda som Pippi!!!!!!!!!!!

Presentation av Familjen E !

Familjen E består av pappa Thomas 35 år, mamma Gisela 27 år, storasyster Amanda 3,5 år (4 år 16 feb), lillasyster Alva 14 mån och bebis i magen som beräknas komma i början av februari :-)  Vi bor i Käglinge som ligger ca 1 mil utanför Malmö, i vårt nybyggda hus.

Thomas är säljare på Golvpoolen, men är i grund och botten kock. Gisela är sjuksköterska sedan jan 2003. Amanda och Alva går på Linbärets förskola. Amanda på stora Nässelfjärilen och Alva på lilla Nässelfjärilen.

I början av februari (6 feb) beräknas det komma en liten bebis :-)

RSS 2.0