SNÖ!!!!!!!!

Tro det eller ej, men igår 21 nov kom säsongens/vinterns första snö!!! Innan jul och allt. Blev helt chockad när jag vaknade och det hade snöat. Det snöade till och från hela dagen igår och barnen var över lyckliga =) Idag var det så pass mycket att vi har varit och åkt pulka =D med Anna, Patrik, Melwin, Neo och Nova. Amanda, Alva och Melwin åkte själva och tillsammans. Amanda och MelwinåktepåMelwins snowrace och slog runt och åkte åt vars ett håll med huvudet före i marken.Blev noglite rädda, men var upp i backen igen, men dock i pulkan.

Efter ca 2 tim gick vi hem till Patrik och Anna, drack varmt gott kaffe och åt lite morötter med guacamole och ost och kex =) jätte gott.......

Ja, fick ju passa på att gå ut i snön och åka pulka, man vet ju inte om det blir mer denna vinter.....

Helgen

Denna helgen har det inte hänt så mycket. Var hemma i fredags och såg på idol. Tyckte att Robin B skulle åkt ut istället eller Johan. Johan är fräck och så, men han sjunger inte så super precis. Alice var underbar, gillade även Kevin och Anna, de tre är mina favoriter och varit hela tiden.  I går var Sussi, Jonas och Jasmine här  och fikade. Åt äpplepaj med vaniljsås, ja de vanlig och jag min egna a la GI =) SUPER GOTT.  Senare em åkte vi hem till mormor och morfar (min mamma och pappa) och åt kalkon =) Idag har vi bara varit nere i sporthallen och tittat på Tim när han spelade innebandy match. Thomas lag spelar nu kl 17 i Genarp.
Har inte alls träffat Patrik och Anna i helgen då de stackarna har maginfluensa =( hela familjen...... *krya på er* Väntar på vår tur nu, vi har ju träffats hela veckan och barnen på ddagis. Amelia kräktes 1 gång natten till lördag, men inget mer och maten hela dagen igår fick hon behålla, var lite lös imagen men inget jätte.... Ja får väl se vad som händer ... 

Har även tagit in jullådan, för lite förberedelse inför första advent, är ju inte så långt kvar =)

GRATTIS AMELIA !!!!

På 9 mån dagen min lilla älskling. Tänk att du funnits hos oss i 9 mån redan!!!!!!

<3 Älskar dig så <3

Här kommer lite foto...

Lite bilder på barnen....


Amanda 4,5 år, på väg till kalas hos Ella

Amanda 4,5 år på väg till Ella på kalas






Amelia 6 mån






Alva på sin 2 års dag!!!!



Alvas tårta på kalaset!!!!!




Blåser ljusen...




Amelia jätte glad...



Alva äter buffe på Oslofärjan....



Amanda på Oslofärjan



Amelia på Oslofärjan...



Mamma och Amelia på Oslofärjan..



Pappa och prinsessorna i Oslo



Amana och Alva på väg till slottet i Oslo



även Amelia på väg till slottet i Oslo....



På färjan..



Amelia 7 mån



Amanda och Amelia myser i soffan



Amelia i sin nya bilstol (första gången)



Alva i Skånes djurpark



Amelia 8 mån




Amanda




Alva




Amelia "kryper"


Ja, detta var "lite" bilder.....


Ojjjjj!!!!!!!!

Nästan en hel månad sen jag skrev =( , har ju inte så jätte gott om tid precis. Ska bättra mig..  En del har hänt sen sist. Amelia har nu slutat amma =(. Lite blandade känslor. Älskar att amma, men hon är var lite strulig med maten när hon ammade och nu när hon började med mat så var hon inte så intresserad av bröstet dagtid, bet mig hela tiden, *aj*. Natten däremot var ok, men då ville hon amma ca var till varannan timme, inte så kul, så nu är det slut.  Äter ganska ok med mat och gröt nu på dagen och välling tidig morgon och kväll.

Lilla skruttan tar sig fram också. Ja, precis som syrrorna "kryper" hon genom att hasa sig fram på rumpan. Började i slutet av oktober och nu är hon riktigt snabb och tar sig över de höga trösklarna till tvättstugan och toa. Drar ut ALLT ur lådorna i köket, river ut alla leksaker mm, ja är på ALLT. Inte en lugn stund här hemma.

Och så sista lilla framsteget, lilla skruttan säger MAMMA och PAPPA. Har sen mån skiftet okt/nov börjat prata och tjuta, mest dadadadadada, men i lördags kom riktigt  Pa pa och i går (mån) sitter hon i stolen och säger ma ma och detta kommer nu hela tiden. Är så lycklig. Finns inget bättre än när de små liven börjar säga mamma.......

Även lilla Alva har börjat prata lite mer. Hon är så himla duktig. Går långa sträckor och tvilling vagnen har inte använts på 2 mån. Har börjat klä på sig själv, tvättar sig själv och äter kanon =) Dagis personalen berömmer henne så mycket, *blir så glad*.
Amanda börjar närma sig sina 5 och sköter det mesta själv. Är också jätte duktig =)





Mammas små underbara prinsessor =)        <3 Älskar er så mycket<3

RSS 2.0