Stan...

Idag har vi varit inne i stan i Kungsparken på en lekplats, men Kristina, Kalle, Oskar, Marie, Nellie och Maja. Solen sken på en blå himmel och det var jätte skönt i solen ca 17 grader. Tyvärr blåste det lite, men inne i stan var det inte så farligt. Var där i över tre timmar. Barnen var jätte trötta sen och somnade i bilen hem. Körde inom på Babyland på hemvägen för att byta min Babybjörn skötväska som gått sönder i dragkedjan. Fick en ny, har ju inte haft den mer än knappt tre mån och den kostade "bara" 995 kr.

Annars knallar det på här hemma. Amelia är redan 11 veckor på torsdag. Hon är stora tjejen, håller huvudet ganska bra nu, pratar på och skrattar riktigt. Amningen fungerar lite bättre nu *peppar, peppar* Har nu börjat medd stl 62 i kläder.....

I lördags trillade Alva ute på tralledäcket och slog munnen i parasollfoten riktigt regält. Blödde bra och en regäl flik på läppen som var lös, djupt. <Tänderna klarade sig tack och lov. Ser bättre ut idag. Stackars lilla klätterskan....

Ja, detta var lite uppdatering från oss.

2 mån !!!!!

Ja, idag blev Amelia 2 mån !!!!!!! Min lilla söta prinsessa börjar bli "stor". Hon är så med och älskar när man sitter och pratar med henne. Hon pratar tillbaka och skrattar. När hon ligger i babygymmet slår hon mot sakerna. Har i dagarna börjat gnugga sig i ögonen när hon är trött. Ja, hon är bara helt underbar :-)

2 månader......

image53


ett litet smile också.....

image54

Hur söt får man egentligen va ??!!!!!!

BVC besök...

Idag var det BVC besök och läkarundersökning för Alva och Amelia. Regina (barnläkaren) hade en ung tjej som gick sin AT tjänst, med sig som hjälpte till.  Alva var på ett jäkla humör och bara skrek. Hon försökte undersöka henne, lyssna på hjärtat och känna på magen, men Alva bara skrek och slogs. Hon blev t.o.m mutad med banan av Ingbritt (BVC-sköterskan). Enda gången hon inte skrek och klättrade på mig var när hon fick sprutan (MPR).  

Lilla Amelia var tyst och snäll. Tyckte det var så kul när så många ville prata med henne. Allt var jätte bra och båda läkarna var så imponerad av att hon höll huvudet så bra och att hon var så stark när hon låg på mage, böjde hela ryggen upp.

Dagens siffror: (7 veckor och 5 dagar)

Vikt: 5540 g
Längd: 57 cm
Huvudmått: 39,6 cm

Hon går upp så bra, lilla skruttan :-)

Ja, vilken dag. Har aldrig sett Alva så här. När vi kom hem sov Alva i 2 tim. Inte konstigt, hon var helt utmattad.

Vilken natt...

Ja, denna natten har inte varit rolig. Alva har varit vaken ett antal gånger och skrikit och Amelia har också vaknat och ätit mer än vanligt. Inte alls kul när Alva dessutom vaknar 6.30 :-(

Ja, ja inte konstigt att man måste gå och lägga sig tidigt här hemma.

Tiden går...

Ja, tiden bara flyger iväg. Amelia är redan 7 veckor. Idag var jag på efterkontroll hos Jeanette. Fick min grav och förlossningsjournal. Det var ju inte så mycket att säga, allt gick ju jätte bra :-) Blodtrycket var prima också, 120/80. Det har varit rena hälsokuren för mig och mitt tidigare blodtryck, att få barnen. Ända sen jag blev grav med Amanda har mitt blodtryck varit kanon :-)

Här kommer lite bilder....

Amelia 1 mån
image43


Här alla tre...
image44


Första bilden på Amelias leende.... ca 6 veckor gammal
image45

Ute på promenad
image46

Lilla bus Alva...
image48

Roliga miner .............
image52



Lill snäckan....
image49

Amelia har däckat i pappas knä..... 7 veckor gammal
image51


Ja, visst är de så underbara....

RSS 2.0