Sommarlovet slut....

Ja förra veckan började allvaret igen. I måndags började Alva och Amelia inskolning på sitt nya dagis, Elisefred avd lilla och stora Kulingen, i Skurup. Jätte fint dagis med personal som verkar super. Alva går på stora kulingen med Neo och Amelia på lilla kulingen med Nova, kanonbra. Både Alva och Amelia älskar dagiset.

I Onsdags var dagen med stort D, min lilla Amanda började SKOLAN. Som hon har längtat och hon älskar det verkligen. Mamma däremot tycker att det är lite jobbigt. Plötsligt är hon så "stor" fast hon inte är det. Det är en helt ny värld, och när hon går ur skolvärlden är hon vuxen...... Men hon trivs jätte bra. Lärarna verkar jätte bra också. Sen går Melwin i hennes klass med.

Huset börjar bli klart. Kontrollbesiktning på fredag. Spännande. Försöker att packa, och packat en del i helgen men det känns. Har så jäkla ont i ryggen nu.

I fredags var det dax för glucosbelastning. Inte så gott, men det ska göras. Värdet var bra, 4,6. Även Hb 128, SF-måttet 28, bltr 110/65 och hjärtljuden 140-152 var bra. Bebisen var helt vild när den hade fått sin lilla socker drink =D. Tycker däremot inte att själva magen växt så mycket den senaste 1½ mån. Känner mig lite mindre om magen den här gången. Går in i v 31 på onsdag. 

Lite bilder...





Amelia ( nu i sommar, datum stämmer inte)




Alva (nu i sommar, datum stämmer inte)





Alla tre, Amelia sover gott i Amandas knä.





och så lilla bebis i v 28 fulla veckor (27+6)

  

Ett par bilder


Alla tre framför dator










Min lilla Alva som är på väg till maskeradkalas hos Hanna. Givetvis är man prinsessa då ;o)


Tillbaka efter nästan 1 år....

Ja, tiden har bara rusat iväg. Började ju jobba i sep för snart 1 år sen och tiden har inte räckt till för bloggande. Men nu ska jag försöka ta mig lite tid för att skriva lite.

Året som varit har varit händelserikt. Amelia började på dagis, först ett för att efter någon vecka byta till Amanda och Alvas dagis. Jätte skönt att ha alla tre på samma. Där trivdes hon alldeles utmärkt. Barnen växer och i början av november kommer där en liten till =D. Amanda har nu hunnit bli 6½ år och börjar skolan (6 års verksamhet) den 25 aug. Hon bara längtar, vill verkligen bara börja nu. Alva fyller snar 4 år och har blivit en riktigt stor , duktig tjej. Lilla Amelia är inte så liten längre, 2½ år!!! Har lagt blöjan på dagen, sover i vanlig säng, cyklar, pratar (hela tiden), klär på sig själv, ja klarar det mesta själv. Är jätte duktig. Känner verkligen att barnen börjar bli "stora".

I slutet av sep flyttar vi till Skurup. Bygger nytt, Myresjöhus vid Zimmermansbacke. Jätte fint område. Amanda börjar skolan 25/8 i Skurup, Rutgerskolan och Alva och Amelia börjar på Elisefreds förskola 23/8. Patrik och Anna flyttar också dit, ska bo snett mittemot varandra =D. Ska bli så kul!!!!!!!

Thomas bytatde jobb i februari. Verkar trivas bra. Jag själv, har min tjänst på korttiden där jag trivs superbra. Enda problemet är att Thomas jobbar kvällar och det gör jag med. Hela våren har jag bytat och tagit FL eller sem mina kvällar. Har jobbat fram till slutet av juni, har efter det varit lite FL och nu sjukskriven. Är sjukskriven pga min foglossning. Samma visa denna gången. Har min kryckor och ska börja på "vattengympa" på UMAS om en vecka.


Ja detta var lite. Ska försöka skriva med jämna mellanrum =D

RSS 2.0