Alva sjuk...

Ja, i måndags vaknade lilla Alva med feber :-( Inte så mycket till en början, men under dagen gick den upp och hon var lite hängig. Det är inte var dag min lilla sessa kryper upp i knät och somnar........ Men idag är hon bra igen, har varit feberfri sen tis em och så idagfick hon gå till dagis !!!! Hon var helt lycklig när hon stanna kvar.  Ja, lite skönt faktiskt att bebis har valt att stanna kvar (Bf igår) nu när Alva varit sjuk, hade inte kännts bra att lämna henne när hon var sjuk, inte ens till mormor. Men nu är hon ju bra, så nu lilla bebis kan du väl komma ut!!!!!!!

Kalas !!!

Ja, den 26/1 var det kalas för pappa (Thomas) och Amanda. Thomas fyllde 36 år i fredags och Amanda fyller 4 år den 16 feb. Lite tidigt med kalas för Amanda, men eftersom vi inte vet när bebis tänkte komma så gjorde vi så att vi slog ihop henne och pappa lite tidigare. Ska ha lite kalas för henne på hennes födelsedag med mormor och morfar och gammelfarmor. Ska ju även få ha barnkalas lite senare, slutet av feb början av mars.

Thomas brödrar med barn var här och ena svägerskan, den andra (Carina) jobbade. Sen var även min mamma och pappa och mina syskon och Hannas kille Musse här. Vi var "bara" 21 personer...... Hade gjort jättefin tårta till Amanda med en Bratz bild och små strösselhjärtan runtom.

Ja, det blev en del presenter till dem båda..... Tror de är nöjda med dagen.....

På kvällen var vi helt slut, somnade vid 21 tiden i soffan :-)

Här är en liten bild på den fina tårtan...

image22

Här är en bild på vår "stora" Amanda

image23

och här en till ......

image24

RSS 2.0