Äntligen!!!!!!

Har Amelia fått sin första och andra tand =) Har varit bulit så länge och hon har bitit och dragit med leksaker och händerna. Trodde hon skulle förbli tannalös och få önska sig tänder i julklapp ;0)

Nu reser hon sig precis hela tiden och mot ALLT!!!!!! Har även börjat släppa och står själv, länge!!!!!! 

Min lilla loppa  <3


Lucia

Har glömt att skriva om Lucia på dagis!!!! I fredags var det Lucia ute på dagis. Amanda och Alva var egentligen lediga, men vi gick dit så Amanda fick vara med. Det är ju jätte vikigt att få vara Lucia!!!!!!!!!! Alva fick inte vara med i år heller,  det är bara  de stora barnen, men nästa. Anna och Patrik och barnen var också med. Melwin var ju också med i Luciatået och var en söt liten tomte. Tim och Andy kom också och tittade och Amanda blev så glad. Efter det fina Luciatåget fick vi lite lussefika, kaffe, saft, lussebulle och pepparkaka =)

Här kommer lite bilder ..








Melwin och Amanda


Melwin


Amanda, min fina Lucia =)


Julbak....

Årets julbak delade vi upp och bakade papparkakor i torsdags förra veckan och lussekatter i onsdags. Jag, Anna, Amanda, Alva, Amelia, Melwin, Neo och lilla Nova. Så mysigt. Barnen var jätte duktiga. Pepparkakorna blev så fina med all kristyr =)  Alva bakade inte så  många eftersom hon åt upp det mesta av degen ;-) , men Amanda och Melwin bakade desto fler. Jag och Anna gjorde stora pepparkakshjärtan med barnens namn på.  Blev ju inget pepparkaksbak på dagis, då vi gör hjärtan till barnen, så vi fickgöra dethemma istället =)
Lussekatterna blev så fina, Anna är jätte duktig på att baka lussekatter, hon fick dem så perfekta och goda (ja, enl ALLA som smakat) Jätte kul och mysigt, som alltid när man gör något med Anna =)

Här kommer lite foto


Alva och Melwin



Alva, Anna och Melwin



Amanda



Alva *lite trött*





Min lilla prins Melwin





Amanda *mjölar degen*
 


Anna *pyssla så fint*


Melwin, Neo och Novas fina hjärtan



Amanda, Alva och Amelias hjärtan



Lilla Nova Cola =)




Neö *lite kladddig av kristyr =)*


Amelia *nyvaken och lite tjurig*



Amanda och Melwin *lussekatt baket*





Anna gör så fint =)


barnens lussebullar



Brorsorna kramas =)


Ja det var lite ;-) foto....


Julkort 2008

är nu klara och kom idag =) Inte lätt att få en bra bild med alla tre. Men den blev ganska ok. Snart kommer det fina julkort i brevlådan =) =)

Vill inte lägga ut kortet här, då blir det ju ingen överraskning så jag lägger några andra ;-)


Stor Prinsessan Amanda


Mellan Prinsessan Alva



Lill Prinsessan Amelia

Lilla loppan!!!

Lilla loppan Amelia har nog tänder på G. I förrgår var hon så gnällig hela eftermiddagen och i går fick hon feber =(  Är lite förkyld men det är ingen infektionssnuva utan klar. Är helt simmig i ögonen. Biter på ALLT HELA tiden och när hon inte har någon leksak att bita på så blir det handen. Saglar även en hel del, vilket hon ALDRIG gör annars. Jaja, vi får väl se, hon är ju snart 10 mån så det är väl dax snart.

Annat nytt, lilla loppan har börjat resa sig helt själv, mot bord, stolar, soffa mm mm. Står mot soffan själv och vänder sig mot  bordet, hon är såååååå duktig =)  Pratar också en del. Ma,ma oh pa,pa, där, titta =) är lik sin mamma pratar HELA tiden =D




RSS 2.0