Amelia...

ÄTER!!!!! Ja, äntligen har hon börjat äta. I slutet av förra veckan började hon med att dricka/äta en hela flaska välling =) I helgen öppnade hon helt plötsligt munnen när jag kom med gröten (som jag gjort varje dag i någon mån) och åt den!!! Dagen efter åt hon gröt igen och sen fick jag även i henne lite mat. Igår och idag ha hon inte ammat alls på dagen, utan bara tidig morgon, kväll och natten. Hon är så duktig =) min lilla snäcka.


Igår var det även dax för BOEL- test. Syster Ingbritt kom på hembesök och allt var kanon. Hade vågen med sig, då vi hoppade över förra mån vikt, dagens vikt var 9000 g. Växer så det knakar, men dock planat ut lite. Ca 500 g på 2 mån. I överigt var allt bara bra.


Bröllopsdag !!

I söndags firade vi 6 årig bröllopsdag. Kan inte fatta att vi redan varit gifta i 6 år !!! Tiden går så fort, och 3 jätte fina tjejer har vi fått under denna tiden.  Ja, som vanligt gick vi ut och åt ;-) har ju varit grav eller ammat alla våra 6 bröllopsdagar, så det fick bli ännu en lugn en. Vi var på Rådhuskällaren och åt filè frossa, super gott !!!! Hanna var barnvakt åt alla TRE !!! och det  gick  jätte bra.

Hade en jätte mysig kväll tillsammans.......

Ullared =)

Igår var jag, Amelia och Anna i Ullared =) Där var ganska mycket folk. Några busslass fick ingen parkering, vilket inte hade hänt tidigare. Även personalen var lite förvånade, så mycket folk, en helt vanlig torsdag??!!! Men, det hindra de inte oss från att shoppa =) Köpt nästan alla julklappar!!! Så skönt. Anna fick också köpt sina julklappar.
 
Kom upp ganska sent, lämnade barnen på dagis först, så vi körde mot Ullared vid 9.30 tiden. Var uppe vid 11.40 super kissiga efter allt kaffe på vägen. Åt en super god ost och skink sallad som Anna gjort, sen bar det av in. Lämnade Gekås meden riktigt rågad kundvagn, inte ens Amelia fick plats fick sitta i bärselen =) köpte med en gyros tallrik, utan pommes extra sallad, *mums*att äta i bilen, var faktiskt mer hungrig än vad jag trodde. Körde precis innan 20 tiden hemåt. Fick köra sakta den första biten, fram till motorvägen då vädert var katastrof, det regnade och haglade omvartannat, så kraftigt att jag knappt kunde se något. När vi närmade oss motorvägen, var ovädert borta, helt torr fin väg, snacka om lokalt. Mellan Kävlinge och Lödde hade det hänt en olycka bara 5-10 min innan vi kom. En man krockat med en älg, dog omedelbart =(. Fick köra av och ta landsväg till Lund.  Hade ingen aning om var vi var, mitt ute i ingenstans, kolsvart, men så kom skylten LUND !! Började bli lite nervös, då bensinen började sina...  Är så glad att vi inte kommit 5-10 min tidigare, då kunde det ha varit vi som smällde.

Ja, vi var hemma vid 22.30 tiden, ganska trötta och fnissiga..... Men vi har haft en helt underbar och rolig dag!!!!

Amelia var så snäll hela dagen, helt fantastiskt, inget gnäll eller gråt. Hon bara satt i vagnen och tittadde och pratade med folk !!!!

RSS 2.0