Alva 3 år!!!!

Idag fyller min lilla Alva 3 år!!!! Kan inte fatta att hon faktiskt "bara" är 3 år. Är så jätte duktig på det mesta, så man räknar henne till de stora barnen, fast det är hon ju egentligen inte. Hon ju faktiskt bara 3 år. Hon är inte lite, men dock inte heller stor. Men hon kan så jätte mycket, min lilla tös.

Hon blev så glad när vi kom in alla på hennes rum och sjöng för henne imorse. Sen var det presenter och fixa sig för dagis. Skulle absolut ha Hello Kitty kläder på sig, så det blev Hello Kitty trosor och tröja, med en cerise kjol och ljusrosa knickers. Så jätte fin. Var bara 2 tim på dagis, under Amelias inskolning. Men de hann ändå fira henne med glass och ballong. Och självklart var ju flagga och bild ute, så ALLA kunde se att hon fyller år!!!! Jätte viktigt ;).

Till middag beställde Alva McD. Anna, Patrik, Melwin, Neo och Nova kom också, så vi åt alla tillsammans. Efter maten blev det tårta, en fjäril med rosa/röda/vita minhjärtan strössel och rosaspritsad grädde och självklart 2 rosa ljus. Vi sjöng alla så vackert för henne ;)

Av Anna och Patrik och barnen fick hon en fin Bratz docka. Större kalas blir det den 12/9.

Hoppas min lilla älskling har haft en bra dag!!!!!!!!

GRATTIS än en gång lilla gumman <3 Älskar dig så <3




Bilder kommer......

RSS 2.0