Sitter!!!

Ja, nu sitter lilla snäckan sen några dagar tillbaka, själv på golvet (längre stund sen 2/8, 5 mån och 2 veckor). on är så duktig min lilla prinsessa.  Allting går så fort nu. Hon är liksom inte bebis längre :-(  Pratar, sitter, leker med sina saker, sitter med vid matbordet är sååååå intresserad av omvärlden, speciellt sina två systrar =) Maten däremot har vi inga framsteg i, hon vill inte alls. Kämpar på med gröten mm men hon bara klöks. Har provat den tjock, lös, varm, kallare mm. men inget går. Har även provat lite välling, mild havrevälling, men nä inte det heller. Hade varit bra om hon tog lite på kvällen, så hade hon kanske sovit lite bättre på natten. Men, men varför hon när inte de andra har velat förrän de varit 8 och 7 mån. 


Har även sen ca två veckor hoppat i hoppgungan, och det är verkligen en jätte favorit =) och sen månadsskiftet juni-juli har hon sovit i spjälsängen i eget rum.

De andra två händer det också saker med. Alva växer och är snart 2 år. Trottset har verkligen kommit igång. Men samtidigt märker man att hon förstår så mycket mer och är så duktig. Städar upp, lägger saker på sin plats, kan leka själv och med andra, går mycket själv (åker inte vagn när vi är ute). Det bäst hon vet är att få vara med storasyster  på hennes rum och att få leka och gosa med Amelia =)
Amanda, 4 1/2 år börjar bli riktigt stor. Klara sig mer och mer självständigt. Helt fantastisk. Hjälper mamma med allt. Så go. Fixar det mesta själv. Just nu läängtar hon till dagis och sina kompisar, har ca två veckor kvar på sommarlovet (har sommarlov 4 juni- 18 aug).

Här kommer lite foto.....

Amelia sitter på golvet...















Och så några foto på syrrorna....

Alva...... inte lätt att få med dpå kort, hon HATAR att bli fotad



Amanda, inte lika svår ;-)




Amanda och Amelia



Oh vad jag älskar mina underbara barn...... och min underbara make såklart.....

Kommentarer
Postat av: Lena

Så fruktansvärt söta dina underbara ungar är!! Duktiga lillsnäckan med!!

2008-08-07 @ 18:05:33
URL: http://minaunderverk.blogg.se/
Postat av: Gisela (Prinsessmamman från aff)

Tack tack..... kan bara inte fatta HUR de kunnat bli så söta.....



KRAM

2008-08-08 @ 08:46:11
URL: http://familjene.blogg.se/
Postat av: Gisela (Prinsessmamman från aff)

Tack tack..... kan bara inte fatta HUR de kunnat bli så söta.....



KRAM

2008-08-08 @ 08:46:30
URL: http://familjene.blogg.se/
Postat av: Marie

Åå jösses vilka söta barn !!!!!! Din äldsta flicka är ju alldeles underbart vacker. En blivande Hjärtekrossare mån tro ler

2008-08-29 @ 13:44:29
URL: http://quintuz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0