Ojjjjj!!!!!!!!

Nästan en hel månad sen jag skrev =( , har ju inte så jätte gott om tid precis. Ska bättra mig..  En del har hänt sen sist. Amelia har nu slutat amma =(. Lite blandade känslor. Älskar att amma, men hon är var lite strulig med maten när hon ammade och nu när hon började med mat så var hon inte så intresserad av bröstet dagtid, bet mig hela tiden, *aj*. Natten däremot var ok, men då ville hon amma ca var till varannan timme, inte så kul, så nu är det slut.  Äter ganska ok med mat och gröt nu på dagen och välling tidig morgon och kväll.

Lilla skruttan tar sig fram också. Ja, precis som syrrorna "kryper" hon genom att hasa sig fram på rumpan. Började i slutet av oktober och nu är hon riktigt snabb och tar sig över de höga trösklarna till tvättstugan och toa. Drar ut ALLT ur lådorna i köket, river ut alla leksaker mm, ja är på ALLT. Inte en lugn stund här hemma.

Och så sista lilla framsteget, lilla skruttan säger MAMMA och PAPPA. Har sen mån skiftet okt/nov börjat prata och tjuta, mest dadadadadada, men i lördags kom riktigt  Pa pa och i går (mån) sitter hon i stolen och säger ma ma och detta kommer nu hela tiden. Är så lycklig. Finns inget bättre än när de små liven börjar säga mamma.......

Även lilla Alva har börjat prata lite mer. Hon är så himla duktig. Går långa sträckor och tvilling vagnen har inte använts på 2 mån. Har börjat klä på sig själv, tvättar sig själv och äter kanon =) Dagis personalen berömmer henne så mycket, *blir så glad*.
Amanda börjar närma sig sina 5 och sköter det mesta själv. Är också jätte duktig =)





Mammas små underbara prinsessor =)        <3 Älskar er så mycket<3

Kommentarer
Postat av: Maria

SHIIIIT, dom är ju helt otroligt söta. Och det menar jag verkligen!!!

Ha det bäst!!

Kram Maria

2008-11-13 @ 10:18:24
URL: http://sessornasmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0