Varit i Oslo..

I onsdags åkte Thomas, jag, Amanda, Alva och Amelia med Oslofärjan. Resan började bra. På bussen till Köpenhamn kräkte Alva rakt ut. Blev antagligen åksjuk, för första gången. Har kräkts typ 2-3 ggr i sitt liv.  Var  själv jätte illamåendde, men jag är också åksjuk, speciellt när jag åker buss. Väl på färjan åt vi middagsbuffè. Supergott!!! Massor medd fisk, kräftor, räkor, olikaformer avlax, makrill, spätta mm mm  och massa olika grönsaker och till sist OSTAR...
Torsdag morgon efter frukostbuffè bar det av in till Oslogågata. Där var det lite kallare än här hemma, tur att man tänkte på att man åkte norr ut och tagit med jackor. Gick även upp till slottet och Amanda var så imponerad av slottet. Gick och hoppades på att få se prinsessan, men det ända hon fick se var vakterna =) Åt lite lunch och gick i affärer. Gick tillbaka till båten vid 13.30 och badade =) På kvällen var Thomas och Amanda på barn disco och Amanda vann sin första danstävling!!!!  trotts att de andra tävlande var 9-11 år!! Hon vann en Stella barbie =) Fredag fm var vi åter hemma i Kägling igen.
Hade verkligen jätte mysigt. Alla vi känner höjde på ögonbrynen när vi berättade att vi skulle ta med barnen, men det gick jätte bra. Hadedet så härligt hela familjen tillsammans.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0